Αρχική

Divemaster

Αν έχετε αποφασίσει να γίνετε επαγγελματίας στον κόσμο του scuba diving, τότε το Σχολείο Divemaster της PADI είναι το πρώτο σας βήμα στον κόσμο της αυτόνομης επαγγελματικής κατάδυσης.

Μέσα από αυτό το Σχολείο θα αποκτήσετε όλη την γνώση των καταδύσεων, τα προσόντα και τη συμπεριφορά που χρειάζεται για να γίνετε επαγγελματίας σε επίπεδο Divemaster καθώς και να αναπτύξετε τις ηγετικές σας ικανότητες ώστε να συνοδεύετε δύτες με ασφάλεια.

Επιπλέον, θα μάθετε πως να βοηθάτε τους εκπαιδευτές στη διάρκεια των μαθημάτων. Αυτό θα σας οπλίσει με αρκετή εμπειρία για την ημέρα που θα γίνετε ένας εκπαιδευτής καταδύσεων. Στην Intro Dive θα σας δοθούν οδηγίες υψηλού επιπέδου, που θα σας φανούν πολύ χρήσιμες αργότερα στην καριέρα σας ως divemaster και εκπαιδευτής.

Θα μάθετε πώς να βοηθάτε τους δύτες στα καταδυτικά σκάφη, να τους καθοδηγείτε υπό την επίβλεψη ενός εκπαιδευτή και θα ζήσετε τις επαγγελματικές καταστάσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά ένας Divemaster. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα κληθείτε να ολοκληρώσετε 60 καταγεγραμμένες καταδύσεις, οι οποίες είναι απαραίτητες για να πάρετε την πιστοποίηση Divemaster.

Τι συμπεριλαμβάνεται

Προαπαιτήσεις

Εκτύπωση