Αρχική

Emergency First Response (EFR)

Μάθετε πως να αντιδράτε σε έκτακτες καταστάσεις ...και αχρείαστες νά 'ναι!

Τα στατιστικά δείχνουν πως είναι πιθανότερο να χρειαστεί να δώσετε πρώτες βοήθειες σε κάποιον που γνωρίζετε, παρά σε κάποιον άγνωστό σας. Όταν τα λεπτά μετράνε, θα είστε το πρόσωπο που θα δώσει την απαραίτητη βοήθεια σε ένα μέλος της οικογένειάς σας, σε ένα φίλο με τον οποίο καταδύεστε μαζί ή κάποιον συνάδελφό σας, πριν φτάσει το ασθενοφόρο των Πρώτων Βοηθειών. Το Emergency First Response (EFR) Primary and Secondary Care course είναι ένα σεβαστό πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών και CPR το οποίο βοηθά τους δύτες να αποκτήσουν μια βαθύτερη γνώση που θα τους δώσει τα εφόδια για να μπορέσουν να σώσουν μια ζωή.

Το σεμινάριο χτίζει την αυτοπεποίθηση και την ικανότητα που χρειάζεται για να παράσχετε βασική επείγουσα βοήθεια. Δεν θα παρακολουθήσετε απλώς ένα βίντεο, αλλά θα κάνετε και πρακτική εξάσκηση στο CPR, θα προσωμοιώσετε περιπτώσεις επίδεσης τραύματος και παιχνιδιού ρόλων με σενάριο έκτακτης ανάγκης. Θα κάνετε εξάσκηση μέχρι να νιώσετε τη σιγουριά πως κατέχετε τις τεχνικές αυτές.

Ενόσω το διδακτικό αντικείμενο αυτού του σεμιναρίου είναι πολύ σοβαρό, διδάσκεται μέσα σε ένα θετικό, ενθαρρυντικό περιβάλλον. Τι θα μάθετε:

Διαθέσιμο είναι επίσης πρόγραμμα για Πρώτες Βοήθειες σε παιδιά.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα έχετε τα εφόδια που απαιτούνται ώστε να βοηθήσετε άλλα πρόσωπα σε περίπτωση ανάγκης. Καλώντας τους φίλους ή τα μέλη της οικογένειά σας να συμμετέχουν μαζί σας, αυτά τα πρόσωπα για τα οποία νοιάζεστε περισσότερο θα είναι καλύτερα προετοιμασμένα στην περίπτωση μιας αναπάντεχης κατάστασης έκτακτης ανάγκης.

Εκτύπωση