Το καταδυτικό κέντρο

Η βάση εργασιών μας έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει το καλύτερο σε άνεση και εγκαταστάσεις, όπως αποδυτήρια, ντους, χώρο για τοποθέτηση και καθαρισμό του εξοπλισμού, ρεσεψιόν, αίθουσα εκπαίδευσης και αποθήκη εξοπλισμού και ιματισμού.

Διαθέτουμε ένα μικρό, αλλά αξιόπιστο όχημα για την μεταφορά του εξοπλισμού από το καταδυτικό κέντρο στο σημείο απόπλου, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάμε τον εξοπλισμό μέσα σε πολύβουους δρόμους ή κάτω από τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού.

Η περιοχή διαθέτει πολλές ανέσεις, όπως μαρίνες, μπαρ, μεζεδοπωλεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα και πάνω απ' όλα ένα μεγάλο αριθμό παραλιών για να διασκεδάσει η παρέα σας που δεν θέλει να κάνει καταδύσεις. Εκτός κι αν θέλουν να έλθουν μαζί μας απλώς για ένα ταξίδι. Για την ακρίβεια ενθαρρύνουμε τους φίλους σας να έλθουν μαζί σας στην ανοιχτή θάλασσα απλώς για κολύμπι ή ελεύθερη κατάδυση..

Σε κάθε περίπτωση αναλαμβάνουμε την μεταφορά σας από το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μέχρι το ξενοδοχείο σας και όλες τις μεταφορές από και προς τις εγκαταστάσεις μας κατά τη διάρκεια της εδώ διαμονής σας.

Εκτύπωση Email